behandelingen

"Je hoeft alleen maar te zijn"

Bij Salon Calla kan je terecht met je vraag over huidverbetering. Denk aan behandelingen voor acne, rode wangen (rosacea of couperose), pigmentvlekken en huidveroudering. Ik ben opgeleid om je hiervoor te behandelen en heb apparatuur in de salon die echt doet wat het belooft. Natuurlijk adviseer ik je ook over hoe je je huid thuis zelf kunt verzorgen met de juiste producten. 

HUIDVERBETERING

Woon je in regio Drachten en ben je op zoek naar een moment om even lekker tot rust te komen? Dan ben je in mijn schoonheidssalon helemaal op je plek. Jou lekker in de watten leggen, dat is wat ik het liefste doe in mijn salon in Drachten. Trap je schoenen maar uit, ga lekker liggen op de warme stoel en laat de boel even lekker de boel. Het is tijd voor jou. Hier hoef je alleen maar te zijn.
 
Voor de behandelingen werk ik met het merk Cenzaa. De producten van Cenzaa zijn rijk, verzorgend en ruiken enorm lekker. Echt een feestje! Heerlijke producten die de beleving van jouw ontspanningsmoment helemaal compleet maken. 

ONTSPANNING

Online afspraak maken
Een schoonheidssalon in Drachten waar je kunt landen. Bij Salon Calla vind je de rust waar je zo naar verlangt. Ik leg je in de watten met gezichtsbehandelingen, massages, voetreflex, nagelstyling en visagie. 

Salon Calla


Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om vanuit rust en zelfvertrouwen haar leven te leiden. En dat we alleen volledig kunnen genieten van wat het leven ons te bieden heeft wanneer we in verbinding staan met anderen en onszelf. Daarom creƫer ik me-time momenten in mijn schoonheidssalon waarin ontspanning en uiterlijke verzorging centraal staan.

Je verdient verbinding

Liesbeth

Christa is een fantastische schoonheidsspecialiste. Heel heel erg goed in haar werk. Ze heeft me van het nagelbijten afgeholpen door elke drie weken prachtige gelnagels te zetten. Ook kom ik daar regelmatig voor een gezichtsbehandeling. Die zijn echt, echt geweldig. Haar producten van Cenzaa zijn heerlijk. En als laatste punt, Christa is gewoon een heel lief mens. Waar ik me altijd heel welkom voel

Marjon

Vandaag een hele fijne duo-behandeling gehad bij Calla. Hele kundige en vriendelijke eigenaresse/specialiste. Er hangt een laagdrempelige en open sfeer, ze doet onwijs haar best om je een zo ontspannen mogelijke behandeling te geven. Echt een heerlijke behandeling met fijne producten. We zijn er helemaal ontspannen wegkomen, zeker voor herhaling vatbaar!

Debora

Heerlijke gezichtsbehandeling, manicure en voetmassage gehad. Samen met mijn dochter genoten van de duo behandeling . Heel vakkundig geholpen. Meteen resultaat te zien van de acnebehandeling bij mijn dochter. Zeer tevreden over de behandelingen en het advies dat we kregen over de verzorging van onze huidtypen.

Chiel

Ik hoorde via een vriendin dat ze heerlijk tot rust was gekomen na een Cenzaa lichaamsmassage bij Calla. Gezien ik zelf ook wel een massage kon gebruiken dacht ik: dat probeer ik ook maar. Zeker geen spijt van! Het was een heerlijke massage en ik kan er weer even tegenaan. Bedankt!

Verstuur

CONTACT

CONTACT

@YOURUSERnAME

Instagram @schoonheidssaloncalla