gezichtsbehandelingen

Eenmalig te boeken door iedere bestaande of nieuwe klant; de Wannabe a VIP treatment inclusief Discovery Kit met 7 mini producten twv € 99,00. De ideale kennismaking met Cenzaa.

Een heerlijke verzorgende behandeling van 60 minuten met de producten die je ook in de Discovery Kit terug zult vinden. Uiteraard mag hierbij de drukpuntmassage en de nek-schoudermassage als welkomstritueel niet ontbreken.

Door de uitgebreide huidanalyse tijdens de behandeling ontdekken we  precies welke kit geschikt is voor jouw huid. Zo kan je het resultaat van de behandeling thuis goed onderhouden.

€ 119,90

VIP TREATMENT (60 MINUTEN)

Wellness

Een unieke behandeling waar Wellness en Huidverbetering hand in hand gaan. Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! Ontspannende behandeling met welkomstritueel en geurreis, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, speciale hoofdhuidmassage, verwijderen van onzuiverheden, masker en dag- of nachtverzorging.

€ 81,95

IMPRESSIONS BEHANDELING (75 MINUTEN)

Wellness

Kom je samen met je vriendin, moeder, dochter, buurvrouw, schoonmoeder of schoondochter genieten van een heerlijke behandeling?

Boek dan deze zorgvuldig samengestelde duo behandeling, Hierbij genieten jullie samen van een gezichtsbehandeling van 60 minuten. Daarnaast worden jullie verwend met een een heerlijk voetenbad, een handpakking, een mini-manicure en natuurlijk koffie of thee met wat lekkers. Echt een feestje!

€ 185,90

DUO BEHANDELING (120 MINUTEN)

Wellness

Uitzonderlijke huidverzorging door pure Hyaluron! Doordat de Hyaluron wordt ingemasseerd door middel van een bindweefselmassage is deze behandeling ook zeer geschikt om huidveroudering tegen te gaan.

Uiteraard starten we weer met het welkomstritueel (de geurreis en een massage van hals, nek en schouders), dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, hyaluron-concentraat & bindweefselmassage, drukpuntmassage decolleté en gelaat, serum, dag- of nacht-verzorging en eindritueel met kruidenthee.


€ 97,90/€108,90

Hyaluron Vitality Therapy (90 minuten)

Anti-age

Vertoont je huid fijne lijntjes, rimpeltjes of vlekjes? Met de Say Goodbye to Wrinkles fruitzuurbehandeling zie je prachtige huidverbetering met een stralend resultaat.
Reiniging, dieptereiniging, ampul, liftende bindweefselmassage, fruitzuurpeeling, botuline masker, serum, oogverzorging, 24-uurs crème. 
De toevoeging van de 90 minuten behandeling bevat extra focus op de ogen en decolleté. De bindweefselmassage wordt uitgebreid naar het decolleté gedeelte en het bevat een botuline masker gespecialiseerd rondom de ogen. 

€ 87,45/€131,45

KUUR: 6 BEHANDELINGEN (VOOR OPTIMAAL RESULTAAT)
€ 522,50 (60 minuten) 
€ 764,50 (90 minuten)

SAY GOODBYE TO WRINKLES (60-90 MINUTEN)

Anti-age

Vertoont jouw huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dan is dit de behandeling om roodheid en irritatie tegen te gaan en te verzachten. Dit kan door een couperose/rosacea gezichtsbehandeling.

Reiniging, dieptereiniging, ampul, fruitzuurpeeling, serum, oog-verzorging, 24-uurs crème.

€ 87,45

KUUR: 6 behandelingen € 522,50
Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 6 behandelingen aanbevolen. Tijdens deze kuurbehandeling wordt er 12 weken lang één keer per 2 weken een een fruitzuurpeeling uitgevoerd. Dit is dus de perfecte kuurbehandeling voor huidverbetering! Deze kuur behandeling is inclusief een GRATIS Sunshield t.w.v. € 40,80. Zo kun je je huid beschermen met de zonbescherming van Cenzaa.

COUPEROSE & ROSACEA THERAPY (60 MINUTEN)

Een stralende huid

Vertoont je huid ongewenste pigmentvlekjes, een doffe teint of ontsierende huidverkleuringen? Boek dan deze behandeling voor een stralende en vlekkeloze huid!

Reiniging, dieptereiniging, ampul, fruitzuurpeeling, serum, oogverzorging, 24-uurs crème. De 60 minuten behandeling wordt uitgebreid naar een botuline anti age masker of een verkoelend en kalmerend masker. 

€ 48,95/€98,45

KUUR: 6 BEHANDELINGEN (VOOR OPTIMAAL RESULTAAT)
30 minuten € 291,50
60 minuten € 588,50

WHITENING & BRIGHTENING THERAPY (30-60 MINUTEN)

Een stralende huid

Een behandeling voor de onzuivere huid t/m 21 jaar. De huid wordt intensief gereinigd en eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Belangrijk bij deze behandeling is de juiste analyse en een uitgebreid advies voor thuisgebruik om de onrustige jonge huid optimaal te verzorgen. Dit kan helpen bij huidige problemen maar is ook een investering in de toekomst.

€ 59,95

ACNE | YOUNG BEHANDELING (45 MINUTEN)

Een stralende huid

Vertoont jouw huid blijvende roodheid, veel ontstekingen en harde rode bultjes. Dan is dit de behandeling om roodheid en irritatie tegen te gaan en te verzachten. 

Reiniging, ampul, fruitzuurpeeling, serum, oogverzorging, 24-uurs crème.

De toevoeging van de 90 minuten is een bindweefselmassage om blijvende littekens te verminderen + een zuiverend masker.

€ 87,45/€ 131,45

KUUR: 6 behandelingen (VOOR OPTIMAAL RESULTAAT)
60 minuten € 522,50
90 minuten € 764,50

ACNE | CLARIFY BEHANDELING (60-90 MINUTEN)

Een stralende huid

Ongewenste haren verwijderen of het stylen van je wenkbrauwen.

Wenkbrauwen € 11,95

Bovenlip € 11,95

Kin € 11,95

Wangen € 11,95

Onderbenen € 31,80

Benen € 43,80

HARSEN & EPILEREN

Ontharen, wenkbrauwen en wimpers

VERVEN

Wenkbrauwen € 11,95

Wimpers € 11,95

LASH LIFT

Volume Lash Lift € 46,75

Volume Lash Lift incl. verven € 54,95

VERVEN & LASH LIFT

Ontharen, wenkbrauwen en wimpers

Online afspraak maken
Een schoonheidssalon in Drachten waar je kunt landen. Bij Salon Calla vind je de rust waar je zo naar verlangt. Ik leg je in de watten met gezichtsbehandelingen, massages, voetreflex, nagelstyling en visagie. 

Salon Calla


Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om vanuit rust en zelfvertrouwen haar leven te leiden. En dat we alleen volledig kunnen genieten van wat het leven ons te bieden heeft wanneer we in verbinding staan met anderen en onszelf. Daarom creëer ik me-time momenten in mijn schoonheidssalon waarin ontspanning en uiterlijke verzorging centraal staan.

Je verdient verbinding

Liesbeth

Christa is een fantastische schoonheidsspecialiste. Heel heel erg goed in haar werk. Ze heeft me van het nagelbijten afgeholpen door elke drie weken prachtige gelnagels te zetten. Ook kom ik daar regelmatig voor een gezichtsbehandeling. Die zijn echt, echt geweldig. Haar producten van Cenzaa zijn heerlijk. En als laatste punt, Christa is gewoon een heel lief mens. Waar ik me altijd heel welkom voel

Marjon

Vandaag een hele fijne duo-behandeling gehad bij Calla. Hele kundige en vriendelijke eigenaresse/specialiste. Er hangt een laagdrempelige en open sfeer, ze doet onwijs haar best om je een zo ontspannen mogelijke behandeling te geven. Echt een heerlijke behandeling met fijne producten. We zijn er helemaal ontspannen wegkomen, zeker voor herhaling vatbaar!

Debora

Heerlijke gezichtsbehandeling, manicure en voetmassage gehad. Samen met mijn dochter genoten van de duo behandeling . Heel vakkundig geholpen. Meteen resultaat te zien van de acnebehandeling bij mijn dochter. Zeer tevreden over de behandelingen en het advies dat we kregen over de verzorging van onze huidtypen.

Chiel

Ik hoorde via een vriendin dat ze heerlijk tot rust was gekomen na een Cenzaa lichaamsmassage bij Calla. Gezien ik zelf ook wel een massage kon gebruiken dacht ik: dat probeer ik ook maar. Zeker geen spijt van! Het was een heerlijke massage en ik kan er weer even tegenaan. Bedankt!

Verstuur

CONTACT

CONTACT

@YOURUSERnAME

Instagram @schoonheidssaloncalla