Over mij

"Je hoeft alleen maar te zijn"

Mijn naam is Christa Palma. Ik ben een schoonheidsspecialiste met vakkennis en een groot hart voor andere mensen. Ik doe niks liever dan verzorgen en mijn liefde delen, dat is de kern van mijn zijn. Ik zorg dat jij weer tot jezelf komt, door fijne behandelingen, te luisteren en je zo weer in contact te brengen met je lijf en gevoel. In deze warme cocon van liefdevolle verzorging hoef jij even helemaal niets: ‘Je hoeft alleen maar te zijn.’

Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om vanuit rust en zelfvertrouwen haar leven te leiden. En dat we alleen volledig kunnen genieten van wat het leven ons te bieden heeft wanneer we in verbinding staan met onszelf en anderen. 

iedere vrouw verdient verbinding

Daarom creëer ik me-time momenten in mijn salon waarin ontspanning en uiterlijke verzorging centraal staan. Dat doe ik in de vorm van gezichts-behandelingen, lichaamsmassage, voetreflexologie, visagie en nagelstyling. Met als resultaat dat je relaxed en mooi verzorgd weer de deur uit gaat. “Geniet nog maar even lekker na.”

Dat doe ik voor de hardwerkende vrouw die alle ballen in de lucht houdt. In haar drukke leven zoekt ze een rustmoment om weer te landen. Dat er iemand even voor haar zorgt in plaats van andersom. Zij is een gevoelsmens met een open mind en positieve levenshouding. We hebben een fijne klik met elkaar en een basis van vertrouwen. Hierdoor staat ze open om te ontvangen wat ik haar te bieden heb, zowel vanuit mijn rol als schoonheidsspecialiste als liefdevol mens. 

EEN MOMENT OM TE LANDEN

VOOR DE VROUW DIE ALLE BALLEN IN DE LUCHT HOUDT

Online afspraak maken
Een schoonheidssalon in Drachten waar je kunt landen. Bij Salon Calla vind je de rust waar je zo naar verlangt. Ik leg je in de watten met gezichtsbehandelingen, massages, voetreflex, nagelstyling en visagie. 

Salon Calla


Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om vanuit rust en zelfvertrouwen haar leven te leiden. En dat we alleen volledig kunnen genieten van wat het leven ons te bieden heeft wanneer we in verbinding staan met anderen en onszelf. Daarom creëer ik me-time momenten in mijn schoonheidssalon waarin ontspanning en uiterlijke verzorging centraal staan.

Je verdient verbinding

Liesbeth

Christa is een fantastische schoonheidsspecialiste. Heel heel erg goed in haar werk. Ze heeft me van het nagelbijten afgeholpen door elke drie weken prachtige gelnagels te zetten. Ook kom ik daar regelmatig voor een gezichtsbehandeling. Die zijn echt, echt geweldig. Haar producten van Cenzaa zijn heerlijk. En als laatste punt, Christa is gewoon een heel lief mens. Waar ik me altijd heel welkom voel

Marjon

Vandaag een hele fijne duo-behandeling gehad bij Calla. Hele kundige en vriendelijke eigenaresse/specialiste. Er hangt een laagdrempelige en open sfeer, ze doet onwijs haar best om je een zo ontspannen mogelijke behandeling te geven. Echt een heerlijke behandeling met fijne producten. We zijn er helemaal ontspannen wegkomen, zeker voor herhaling vatbaar!

Debora

Heerlijke gezichtsbehandeling, manicure en voetmassage gehad. Samen met mijn dochter genoten van de duo behandeling . Heel vakkundig geholpen. Meteen resultaat te zien van de acnebehandeling bij mijn dochter. Zeer tevreden over de behandelingen en het advies dat we kregen over de verzorging van onze huidtypen.

Chiel

Ik hoorde via een vriendin dat ze heerlijk tot rust was gekomen na een Cenzaa lichaamsmassage bij Calla. Gezien ik zelf ook wel een massage kon gebruiken dacht ik: dat probeer ik ook maar. Zeker geen spijt van! Het was een heerlijke massage en ik kan er weer even tegenaan. Bedankt!

Verstuur

CONTACT

CONTACT

@YOURUSERnAME

Instagram @schoonheidssaloncalla