Salon

"Je hoeft alleen maar te zijn"

De Calla-bloem is met zorg gekozen voor de naam van mijn schoonheidssalon. Geen andere bloem leent zich beter. De Calla was de ster in mijn bruidsboeket en heeft verschillende symbolische betekenissen. Deze kelkvormige bloem wordt gezien als geluksbloem. En als bloem van zuiverheid en sympathie. Calla groeit in de moerassen van Zuid-Afrika tot Malawi. Daar is het afwisselend zompig of uitgedroogd, wat de Calla niet alleen mooi maar ook sterk maakt. 

Mooi en sterk. Net als jij. 

SCHOONHEIDSSALON CALLA

Voor de ontspannende, huid-verbeterende, huidverjongende en cosmetische behandelingen werk ik met het 100% Nederlandse merk Cenzaa. De lichaamsmassages en  gelaatsbehandelingen in de salon worden uitgevoerd met Cenzaa's meest verzorgende, ontspannende en huidverbeterende producten. De producten hebben een rijke samenstelling, zowel in geur, gevoel op de huid als verzorging.
Cenzaa heeft daarnaast fijne producten voor thuis, zodat je het effect en gevoel van de behandeling zo lang mogelijk kunt vasthouden.


CENZAA

Online afspraak maken
Een schoonheidssalon in Drachten waar je kunt landen. Bij Salon Calla vind je de rust waar je zo naar verlangt. Ik leg je in de watten met gezichtsbehandelingen, massages, voetreflex, nagelstyling en visagie. 

Salon Calla


Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om vanuit rust en zelfvertrouwen haar leven te leiden. En dat we alleen volledig kunnen genieten van wat het leven ons te bieden heeft wanneer we in verbinding staan met anderen en onszelf. Daarom creƫer ik me-time momenten in mijn schoonheidssalon waarin ontspanning en uiterlijke verzorging centraal staan.

Je verdient verbinding

Liesbeth

Christa is een fantastische schoonheidsspecialiste. Heel heel erg goed in haar werk. Ze heeft me van het nagelbijten afgeholpen door elke drie weken prachtige gelnagels te zetten. Ook kom ik daar regelmatig voor een gezichtsbehandeling. Die zijn echt, echt geweldig. Haar producten van Cenzaa zijn heerlijk. En als laatste punt, Christa is gewoon een heel lief mens. Waar ik me altijd heel welkom voel

Marjon

Vandaag een hele fijne duo-behandeling gehad bij Calla. Hele kundige en vriendelijke eigenaresse/specialiste. Er hangt een laagdrempelige en open sfeer, ze doet onwijs haar best om je een zo ontspannen mogelijke behandeling te geven. Echt een heerlijke behandeling met fijne producten. We zijn er helemaal ontspannen wegkomen, zeker voor herhaling vatbaar!

Debora

Heerlijke gezichtsbehandeling, manicure en voetmassage gehad. Samen met mijn dochter genoten van de duo behandeling . Heel vakkundig geholpen. Meteen resultaat te zien van de acnebehandeling bij mijn dochter. Zeer tevreden over de behandelingen en het advies dat we kregen over de verzorging van onze huidtypen.

Chiel

Ik hoorde via een vriendin dat ze heerlijk tot rust was gekomen na een Cenzaa lichaamsmassage bij Calla. Gezien ik zelf ook wel een massage kon gebruiken dacht ik: dat probeer ik ook maar. Zeker geen spijt van! Het was een heerlijke massage en ik kan er weer even tegenaan. Bedankt!

Verstuur

CONTACT

CONTACT

@YOURUSERnAME

Instagram @schoonheidssaloncalla