Nagels en meer

GELLAK

Gelnagellak € 26,95

+ versteviging € 3,85 per nagel

+ nail art € 32,45


KUNSTNAGELS

Gel- of acrylnagels € 54

+ nailart/gelnagellak € 57,25

Bijwerken € 33,95

+ nailart/gelnagellak € 39,75


PRACHTIG VERZORGDE HANDEN

Nagelstyling

Je hebt alle voorbereidingen getroffen die nodig zijn, aan alle details zijn gedacht. Je kijkt uit naar die voor jou zo bijzondere dag en wilt er graag stralend uitzien!

Je trouwdag, een fotoshoot met je gezin of een bijzonder feest, samen zorgen we voor een prachtige look. Of je graag natuurlijk opgemaakt wilt worden of net dat beetje extra zoekt, bij mij ben je aan het juiste adres.

Stralend op jouw bijzondere dag

Visagie

Kleuren voor een prachtig mooie huid.

Elke makeup kan het uiterlijk van je huid verbeteren, maar Jafra Beauty gaat nog een stapje verder: Vooruitstrevende makeupformules, die huidverzorgende werkzame stoffen combineren met levendige, trendy kleuren.

Jafra Beauty weerspiegelt de eindeloze mogelijkheden van je schoonheid. Nu is het tijd om kleur in je leven te brengen en tegelijk je huid te verzorgen.

jafra beauty

Visagie

Dag make up € 23,50
Avond make up € 27

Bruidsvisagie € 70,80

Bestaat uit visagie inclusief proefmake up(verplicht)+ reiskosten naar locatie naar keuze op de dag van het huwelijk.

Bruidsarrangement Nails € 118,80

Bestaat uit bruidsvisagie en kunstnagels(keuze uit gel- of acrylnagels inclusief Nail art indien gewenst)

Tarieven

Visagie


Bruidsarrangement Beauty € 150

Bestaat uit bruidsvisagie en een Impressions behandeling van Cenzaa(75 minuten). Gelaatsbehandeling inclusief verven, harsen of epileren gelaat indien gewenst.


Bruidsarrangement Nails and Beauty € 180

Bestaat uit bruidsvisagie, kunstnagels en een Impressions behandeling van Cenzaa(75 minuten). Gelaatsbehandeling inclusief verven, harsen of epileren gelaat indien gewenst.

Tarieven

Visagie

Online afspraak maken
Een schoonheidssalon in Drachten waar je kunt landen. Bij Salon Calla vind je de rust waar je zo naar verlangt. Ik leg je in de watten met gezichtsbehandelingen, massages, voetreflex, nagelstyling en visagie. 

Salon Calla


Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om vanuit rust en zelfvertrouwen haar leven te leiden. En dat we alleen volledig kunnen genieten van wat het leven ons te bieden heeft wanneer we in verbinding staan met anderen en onszelf. Daarom creëer ik me-time momenten in mijn schoonheidssalon waarin ontspanning en uiterlijke verzorging centraal staan.

Je verdient verbinding

Liesbeth

Christa is een fantastische schoonheidsspecialiste. Heel heel erg goed in haar werk. Ze heeft me van het nagelbijten afgeholpen door elke drie weken prachtige gelnagels te zetten. Ook kom ik daar regelmatig voor een gezichtsbehandeling. Die zijn echt, echt geweldig. Haar producten van Cenzaa zijn heerlijk. En als laatste punt, Christa is gewoon een heel lief mens. Waar ik me altijd heel welkom voel

Marjon

Vandaag een hele fijne duo-behandeling gehad bij Calla. Hele kundige en vriendelijke eigenaresse/specialiste. Er hangt een laagdrempelige en open sfeer, ze doet onwijs haar best om je een zo ontspannen mogelijke behandeling te geven. Echt een heerlijke behandeling met fijne producten. We zijn er helemaal ontspannen wegkomen, zeker voor herhaling vatbaar!

Debora

Heerlijke gezichtsbehandeling, manicure en voetmassage gehad. Samen met mijn dochter genoten van de duo behandeling . Heel vakkundig geholpen. Meteen resultaat te zien van de acnebehandeling bij mijn dochter. Zeer tevreden over de behandelingen en het advies dat we kregen over de verzorging van onze huidtypen.

Chiel

Ik hoorde via een vriendin dat ze heerlijk tot rust was gekomen na een Cenzaa lichaamsmassage bij Calla. Gezien ik zelf ook wel een massage kon gebruiken dacht ik: dat probeer ik ook maar. Zeker geen spijt van! Het was een heerlijke massage en ik kan er weer even tegenaan. Bedankt!

Verstuur

CONTACT

CONTACT

@YOURUSERnAME

Instagram @schoonheidssaloncalla