Massages

ERVAAR DE LUXE ONTSPANNING VAN FONKELENDE EDELSTENEN

Gun jezelf een oosterse verademing. In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Tijdens deze behandeling reizen we af naar de roots van het mooie India.

Fonkelende edelstenen, Ayur-vedische lichaamsmassage en weldadige kruidenolie helpen u alle spanning los te laten. Laat je onderdompelen in rijkdom en reis naar deze mooie Indiase cultuur.

CENZAA JAIPUR FEELINGS (60-90 MINUTEN)

Lichaam

ERVAAR DE LUXE ONTSPANNING VAN FONKELENDE EDELSTENEN

Bestaat uit: Rugmassage door middel van warme edelstenen, warme kompressen en afsluitend bodylotion. Uit te breiden naar 90 minuten.


60 minuten body € 65,45
90 minuten body & face € 98,45

CENZAA JAIPUR FEELINGS (60-90 MINUTEN)

LichaamNAAR DE GOLVEN VAN DE RUST IN HAWAII

In de Hawaiiaanse cultuur bestaan ceremoniële tradities die je meevoeren op de golven van de stille oceaan. Door het gebruik van warme kruidenolie, tijdens deze zijdezachte lichaamsmassage reis je mee naar dit exotische oord.

HAWAIIAN FEELINGS (60-90 MINUTEN)

LichaamNAAR DE GOLVEN VAN DE RUST IN HAWAII

Bestaat uit: Manuele lichaamsmassage met de Lomi lomi techniek, bodylotion. Uit te breiden naar 90 minuten.

60 minuten € 70,95
90 minuten € 102,85

HAWAIIAN FEELINGS (60-90 MINUTEN)

LichaamWEGZWEVEN NAAR DE WARME OOSTELIJKE OASES

Tijdens de Cenzaa Siwa Feelings reist u mee naar de droom-bestemming Egypte met bijzondere ceremonies en traditionele ingrediënten. De unieke geur-composities en bijzondere kruiden-pakking met warme basaltstenen laten u wegzweven naar oostelijke oases!

SIWA FEELINGS (60-90 MINUTEN)

LichaamWEGZWEVEN NAAR DE WARME OOSTELIJKE OASES

Bestaat uit: Lichaamsmassage door middel van warme hotstones, bodylotion. Uit te breiden naar 90 minuten.

60 minuten € 68,75
90 minuten € 99,65

SIWA FEELINGS (60-90 MINUTEN)

Lichaam

MET BEIDE VOETEN WEER GELAND

Een voetreflexmassage bij schoonheidssalon Calla helpt bij spanning en stress en is goed voor de doorbloeding. Ik voeg voetreflex graag toe aan de behandeling om je uit je hoofd en in je lijf te laten zakken. Zo kom je echt lekker tot rust. Ik geef de voetreflexmassage in mijn salon in Drachten. 

VOETREFLEXMASSAGE

Voetreflex

WAT IS VOETREFLEXTHERAPIE?

Voetreflextherapie focust zich op de stimulatie van het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Door de voetreflexzones met een bepaalde techniek te masseren, komt de doorbloeding op gang. Afvalstoffen worden afgevoerd en zuurstof en voeding kan weer beter door je lichaam verspreiden. 

VOETREFLEXMASSAGE

Voetreflex

KLACHTEN WAARBIJ VOETREFLEXMASSAGE KUNNEN HELPEN

Veel voorkomende klachten kunnen worden verholpen door middel van druk op verschillende reflexpunten onder de voeten. Heb je last van darmklachten, hoofdpijn, slecht slapen, menstruatieklachten of rugklachten? Dan kan voetreflex uitkomst bieden!

- Helpt bij spanning en stress
- Zorgt voor een betere doorbloeding in het lichaam
- Zorgt voor betere zenuwimpulsen
- Reinigt de lymfebanen(ontgifting) en verhoogt daarmee de weerstand/
- Reguleert en stimuleert de werking van organen, spieren en klieren
- Vitaliseert het lichaam en de geest en verbetert de slaap
- Verlicht ongemak en pijn

VOETREFLEXMASSAGE

Voetreflex

VOETREFLEXMASSAGE PRIJZEN

Bij het aanpakken van verschillende aandoeningen wordt vooraf aan de eerste behandeling een intake van 30 minuten (€ 35,00) gepland. Bij een ontspanningsbehandeling is dit niet nodig.

30 minuten: € 42

45 minuten: € 51,75

60 minuten: € 60,50


VOETREFLEXMASSAGE

Voetreflex

Online afspraak maken
Een schoonheidssalon in Drachten waar je kunt landen. Bij Salon Calla vind je de rust waar je zo naar verlangt. Ik leg je in de watten met gezichtsbehandelingen, massages, voetreflex, nagelstyling en visagie. 

Salon Calla


Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om vanuit rust en zelfvertrouwen haar leven te leiden. En dat we alleen volledig kunnen genieten van wat het leven ons te bieden heeft wanneer we in verbinding staan met anderen en onszelf. Daarom creëer ik me-time momenten in mijn schoonheidssalon waarin ontspanning en uiterlijke verzorging centraal staan.

Je verdient verbinding

Liesbeth

Christa is een fantastische schoonheidsspecialiste. Heel heel erg goed in haar werk. Ze heeft me van het nagelbijten afgeholpen door elke drie weken prachtige gelnagels te zetten. Ook kom ik daar regelmatig voor een gezichtsbehandeling. Die zijn echt, echt geweldig. Haar producten van Cenzaa zijn heerlijk. En als laatste punt, Christa is gewoon een heel lief mens. Waar ik me altijd heel welkom voel

Marjon

Vandaag een hele fijne duo-behandeling gehad bij Calla. Hele kundige en vriendelijke eigenaresse/specialiste. Er hangt een laagdrempelige en open sfeer, ze doet onwijs haar best om je een zo ontspannen mogelijke behandeling te geven. Echt een heerlijke behandeling met fijne producten. We zijn er helemaal ontspannen wegkomen, zeker voor herhaling vatbaar!

Debora

Heerlijke gezichtsbehandeling, manicure en voetmassage gehad. Samen met mijn dochter genoten van de duo behandeling . Heel vakkundig geholpen. Meteen resultaat te zien van de acnebehandeling bij mijn dochter. Zeer tevreden over de behandelingen en het advies dat we kregen over de verzorging van onze huidtypen.

Chiel

Ik hoorde via een vriendin dat ze heerlijk tot rust was gekomen na een Cenzaa lichaamsmassage bij Calla. Gezien ik zelf ook wel een massage kon gebruiken dacht ik: dat probeer ik ook maar. Zeker geen spijt van! Het was een heerlijke massage en ik kan er weer even tegenaan. Bedankt!

Verstuur

CONTACT

CONTACT

@YOURUSERnAME

Instagram @schoonheidssaloncalla