Cenzaa Gelaatsbehandelingen:

Young behandeling(45 minuten)

Een behandeling voor de onzuivere huid t/m 21 jaar. De huid wordt intensief gereinigd en eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Belangrijk bij deze behandeling is de juiste analyse en een uitgebreid advies voor thuisgebruik om de onrustige jonge huid optimaal te verzorgen. Dit kan helpen bij huidige problemen maar is ook een investering in de toekomst.

€ 32,50

Advanced Skincare behandeling(60 minuten)

Uniek bij Cenzaa is dat alle behandelingen starten met het welkomstritueel(nek- en schoudermassage) en de geurreis. De ideale start naar een ontspannende behandeling. Door middel van de drukpuntmassage wordt deze behandeling weldadig. Ervaar 100% doeltreffende huidverbetering tijdens de behandeling. Gun uzelf een mooie en gezonde huid. Een unieke behandeling waar Wellness en Huidverbetering hand in hand gaan.

€ 47,50

De Wannabe a VIP treatment(60 minuten)

Eenmalig te boeken door iedere bestaande of nieuwe klant; de Wannabe a VIP treatment inclusief Discovery Kit met 7 mini producten twv € 99,00. De ideale kennismaking met Cenzaa.

Door middel van een heerlijke behandeling van 60 minuten wordt uw huid heerlijk verzorgd met de producten die u onder andere ook in de Discovery Kit terug zult vinden. Uiteraard mag hierbij de drukpuntmassage en de nek-schoudermassage als welkomstritueel niet ontbreken.

Bij gebruik van de producten uit de kit verzorgt u ook zelf uw huid optimaal en behaalt u de mooiste resultaten. Door de uitgebreide huidanalyse tijdens de behandeling weet ik precies welke kit geschikt is voor uw huid!

€ 99,00

Impressions behandeling(75 minuten)

Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! In deze behandeling krijgt u een impressie van een deel van het Cenzaa concept.

Ontspannende behandeling met welkomstritueel en geurreis, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, speciale hoofdhuidmassage, verwijderen van onzuiverheden, masker en dag- of nachtverzorging, eindritueel met kruidenthee.

€ 57,50

Moments behandeling(90 minuten)

Gun uzelf de Cenzaa Moments wellnessbehandeling met maar liefst 3 massages! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving.

Bijzondere ontspannende behandeling met welkomstritueel; voetenbad en geurreis, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, speciale hoofdhuidmassage, drukpuntmassage en wellnessmassage, masker, dag- of nachtverzorging en eindritueel met kruidenthee.

€ 75,00

Hyaluron Vitality Therapy(90 minuten/105 minuten)

Uitzonderlijke huidverzorging door pure Hyaluron! Doordat de Hyaluron wordt ingemasseerd door middel van een bindweefselmassage is deze behandeling ook zeer geschikt om huidveroudering tegen te gaan.

Uiteraard starten we weer met het welkomstritueel(de geurreis en een massage van hals, nek en schouders), dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, hyaluronconcentraat & bindweefselmassage, hotstonemassage decolleté en gelaat, serum, dag- of nachtverzorging en eindritueel met kruidenthee.

€ 85,00/€ 99,00

0